23 Jul 2009-3 min-Uploaded by Lorii005Hoe zet je een spel op R4 kaart. How to play downloaded DS games on your DS, DSI r4 kaartje dsi Heb je een Nintendo DS, en wil je gratis spellen, muziek, films en fotos op je DS. Dan is er de R4 Kaart. Lees verder voor een handleiding over hoe h Ik heb een revolution 4 kaart voor onze nintendo ds. Ik heb vandaag een 32 gig micro sd kaartje gekocht omdat ik wat meer ruimte wilde 6 juni 2012. Bij R4 Mania internet heb ik op 22 mei jl. Een R4 kaart voor Nintendo dsi XL gekocht. Ik ontving mijn bestelling niet en heb op 29 mei een Portes panneaux massives Diffrents profils avec diffrents panneaux Prtrait en blanc Modle chant plat Livrable avec des sortes diverses de vitrage 25 mei 2011. De fabrikant van de beken R4i SDHC happy Box kaarten heeft twee nieuwe kaarten op de markt gebracht de R4i Dual Core AKA R4i White en Ik weet dat de gewone DS de mogelijkheid heeft om m B. V. Een R4 kaartje. Maar er zijn inderdaad al wel nieuwe kaartjes geschikt voor DSi te krijgen 19 april 2010. Hallo, Ik ben mijn buurmeisjes aan het helpen met een probleem met hun R4i kaart in hun Nintendo DSi. Het probleem is als volgt: Ze hebben Ik wil een nintendo dsi xl kopen en had van me vorige ds lite nog een r4 kaartje. Nu heb ik ontdekt op internet dat dat kaartje niet werkt in mijn nieuwe ds Nintendo DS en DSi spellen downloaden. Op kan de klant allerlei flashkaarten bestellen voor de. Ds spellen downloaden r4 kaart. Lees hier hoe je ze kan Om de R4 DS te kunnen gebruiken, zijn er twee andere dingen nodig:-Nintendo DS lite De R4i DSi is een flashkaart voor de Nintendo DS Lite of Nintendo De originele R4DS kaart Afbeelding van de R4 Kaart. Geschikt voor 11 6. 0-39 Afbeelding van de R4i SDHC White. Afbeelding van de Bescherm Folie DSi 14 juni 2010. Heeft iemand een idee hoe ik aan schrijfrechten kom voor mijn R4. Ik had gedacht dat dat met sudo nautilus naar R4 rechtermuisknop Aanbiedings deze zijn helemaal speelklaar deze 3ds kaartjes werken in alle versies van ds, ds-lite, dsi, dsi xl, 2ds, 3ds en 3ds xl en new 3ds xl deze zijn speelklaar R4 Kaart op Software versie 1. Ik heb spelletjes op een sd kaart in de r4 kaart in de nintendo dsi xl gedaan. Gratis nintendo ds spellen downloaden voor r4 kaart Vind r4 kaart op Marktplaats. Nl-Voor iedereen een voordeel. Goed werkende dsi met een paar krasjes maar werkt gewoon met een r4 gold en nintendo dogs R4 2DS, kopen R4 kaart voor Nintendo 2DS, R4 2DS kaart. R4i SDHC 3DS kaart voor 2DS 3DS 3DS XL DSi DSi XL DS Lite 16GB MicroSD Geheugen 19 april 2014. Heeft iemand misschien verstand van R4 kaartjes en de 3DS XL. Ik heb dus een R4 SDHC Dual-Core 2013 voor 3DS en DSi De. Nds spellen 10 juni 2008. In deze regeling worden de modellen vastgesteld van de diplomas, cijferlijsten en voorlopige cijferlijsten voor het vwo, havo en vmbo. Tevens R4 DSI kaartje 9. Pluspunten Probleem bij inloggen, telefonisch bereikbaar om probleem te bespreken. Wanneer dat niet zo was, was ik direct verder gaan DSi DSi XL FlashcardR4i. ITouch2 Acekard2i R4iDS-Gold-3DS-RTS. R4iDS Gold 3DS RTS R4i-Gold-3DS-Pro-2017. R4i Gold 3DS Pro 2017 Alle R4 Kaart, R4 DS, R4 DS Lite, R4 DSi, R4 Kaarten 3DS, gekocht van R4-DS-R4Kaart. Nl, 100 getest, 100 Werk en gratis verzending. Verzending binnen 13 okt 2009. Nee, maar die update is van de dsi, waardoor je geen r4 kaartjes meer op je dsi kan spelen, snap je. Het ligt niet aan de r4i, maar aan de dsi r4 kaartje dsi r4 kaartje dsi Gelukkig kon ik nog net de Micro SD kaart redden, dus mijn spellen heb ik nog wel. R4 kaart doet t niet hoor in dsi, bij mij niet in elk geval.

R4 Kaartje Dsi

You May Also Like